Mice

Op zoek naar een locatie voor jouw meeting, zakelijke bijeenkomst, congres, beurs, ... in Roeselare? Hier vind je mogelijke eventlocaties terug.

De Spil

De Spil beschikt over verschillende ruimtes Van de schouwburg met 842 zitplaatsen tot lokalen van 20 tot 80 personen.

Kenniscentrum ARhus

Kenniscentrum ARhus is een bruisende ontmoetingsplaats waar kennisdeling en innovatie centraal staan. Arhus is de geschikte locatie voor een vergadering, conferentie, workshop, voordracht…

Fabriekspand

Seminarie, productvoorstelling, incentive, personeelsfeest, klantenfeest, bedrijfsfeest of benefiet: voor elk professioneel event biedt het Fabriekspand een even professioneel kader. 

Hotel Mercure

Hotel Mercure is een zakenhotel met 5 modulaire vergaderruimten en een auditorium met 100 zitplaatsen, op een gunstige locatie aan de snelweg Kortrijk-Brugge.

Ondernemerscentrum (Huis van de Voeding)

Het Ondernemerscentrum van POM West-Vlaanderen biedt verschillende ruimtes, van 8 tot 130 personen.

Kasteel van Rumbeke

Een vergadering, seminarie of receptie organiseren in het Kasteel van Rumbeke? Dat kan!

Het Sacrament

Wie in een ongedwongen en originele setting mensen wil samenbrengen, stapt ongetwijfeld verrast binnen in de vroegere Sint Julianakapel. De zaal is een uitgelezen locatie om bedrijfsevents een bijzondere meerwaarde te bezorgen.

Expo Roeselare

Expo Roeselare is een ruimte van 10.000 m2 voor beurzen, tentoonstellingen, ... De zaal kan per vak (ca. 600 m2) gehuurd worden. Er is ook een aparte conferentiezaal met cafetaria.

Noordstraat 140

Noordstraat 140 is een innovatieve co-working space en inspirerende meeting & event-locatie. Hun cinemazaal biedt ruimte aan 20 tot 60 personen.

P.T. Barn

Deze authentieke meeting & event-locatie maakt deel uit van R&Breakfast. De ruimte kan gehuurd worden tussen 8 u. en 21.45 u.

  • Er is een podium van 2x2m². 
  • Vergadertafel en stoelen zijn aanwezig.