Villa Roslar gaat de boer op

Villa Roslar gaat de boer op

Villa Roslar gaat de boer op

Elke woensdagavond in juli en augustus stellen gastvrije Roeselarenaars op de boerenbuiten hun erf open voor keigoede lokale muzikanten. Alle toeschouwers worden steeds verwelkomd met een lokale lekkernij en bij de meeste locaties kan je voor het concert een rondleiding meepikken.

Stribbelt het weer wat tegen, dan vinden artiest en publiek beschutting in de schuur, loods of serre op het domein.

Praktisch

  • Elk concert start om 20 u. en duurt ongeveer 1 uur.
  • De concerten zijn gratis, vooraf inschrijven is wel verplicht. Om zoveel mogelijk toeschouwers de kans te geven een concert te kunnen bijwonen, vragen we je vriendelijk het aantal concerten waarvoor jij inschrijft te beperken tot maximum 3.
  • Op de meeste locaties zijn de parkeermogelijkheden beperkt. Kom bij voorkeur met de fiets naar het concert!

Wachtlijst volzette concerten

Is het concert dat jij graag wilde bijwonen al volzet? Je kan je contactgegevens bezorgen aan het Vrijetijdspunt (051 26 24 00 of vrijetijd@roeselare.be) om op de wachtlijst te komen.

Deze concerten zijn reeds volzet:

  • 17 juli | Pancrase&Friends bij Kaasboerderij 't Groendal
  • 21 augustus | Cosmo's Blues Factory bij tuinen Hubert Davidts
  • 28 augustus | TuRF bij slow flower farm In 't Wilde Weg

Inschrijving annuleren

Kan je toch niet komen naar het concert waarvoor je inschreef? Laat dit zeker weten aan het Vrijetijdspunt. Een persoon op de wachtlijst kan jouw plaats dan innemen.

3 juli | Claribel Quartet

Hoeve Dochy - 't Goet ter Duizendzinnen (duizendzinnenstraat 24, Rumbeke)

Claribel Quartet is een groep van het Claribel Clarinet Choir Guido Six. Dit choir is voor een groot deel samengesteld uit de klarinetklassen van wijlen Guido Six. Claribel bestaat officieel sinds 1992. Ondertussen spelen er al volgende muzikale generaties bij Claribel. Ze toerden de wereld rond op verschillende muziekfestivals.

10 juli | Soundheart

De Four Boomkwekerij (Heirweg 120, Beveren)

Gratis rondleiding in het bedrijf om 19.30 u.

Soundheart brengt het zonnetje in huis en doet je verlangen naar de eerste zomerbriesjes en de geur van bloeiende veldbloemen. Heel toepasselijk dan ook op deze idyllische buitenlocatie. Muzikaal brengt de 4-koppige band een mix van popnummers, 80's-classics en dolle meezingers. Opgelet: hier is geen binnenlocatie beschikbaar. Als het weer het hier niet toelaat, gaan concert en rondleiding door wat verderop, bij Tuinen Hubert Davidts, Paradijsstraat 2, Beveren.

24 juli | Eternal Tension

Hoeve Debruyne - Heerlijkheid Schiervelde (Diksmuidsesteenweg 357, Roeselare)

Gratis toelichting over de hoeve om 19.30 u.

Eternal Tension is al langer een coverband met power! Met hun creatieve mash-ups en medleys verrassen ze hun publiek elke keer opnieuw.

31 juli | Bearfeet

Inagro, onderzoeksinstituut in land- en tuinbouw (Ieperseweg 87, Beitem)

Gratis rondleiding in het bedrijf om 19.30 u.

Waar folk en pop beginnen te flirten, daar hoor je het geluid van Bearfeet. Geïnspireerd door Angus & Julia Stone, The Lumineers, Ben Howard, ... creëert Bearfeet haar eigen authentieke sound. Laat je ontroeren en wegdromen, één met de vibe van Bearfeet!

7 augustus | Music in F sharp

Praktijkhoeve VABI (Wagenstraat 40, Zilverberg)

Gratis rondleiding in de hoeve om 19.30 u.

Jolien Kimpe en Frauke Vanhaverbeke brengen pop en soul van vroeger tot nu, in een akoestisch jasje en met een persoonlijke touch! Van trouwfeesten over recepties tot huiskamerconcerten, deze dames doen er alles aan om mensen te raken met wat ze brengen. Van Stevie Wonder tot Bruno Mars, van Aretha Franklin tot Alicia Keys.

14 augustus | The Elevator Jazz Combo

De Lochting, biologisch tuinbedrijf (Oude Stadenstraat 15, Roeselare)

Gratis rondleiding in het bedrijf om 19.30 u.

Laat je betoveren door een avondje jazznummers met eigen creatieve twist. Geniet van een warme stem met mooie instrumentale improvisaties. De jazzsectie, bestaande uit een bassist, saxofonist, pianist en drummer, begeleidt zangeres Joke Claus.