Fotofietszoektocht

Fotofietszoektocht

Fotofietszoektocht

Roeselare organiseert dit jaar samen met Zonnebeke een fotofietszoektocht. Trek samen met het gezin op schattenjacht tijdens een ontspannende daguitstap. De tocht  loopt volledig op het fietsnetwerk Westhoek en Leiestreek en laat sportievelingen de mooiste plekjes van Roeselare, Zonnebeke en omliggende gemeenten zien.

Je wordt uitgedaagd om onderweg een reeks opgegeven foto's te vinden en deze in de juiste volgorde te plaatsen. Er zijn ook 10 vragen die je tijdens de zoektocht kan oplossen.

Praktisch

De zoektocht start je aan KOERS. Museum van de Wielersport (Polenplein 15), of in Zonnebeke (Berten Pilstraat 5A).

  • De tocht is 46 km lang.
  • Deelnameformulieren kan je verkrijgen in het Toeristisch onthaal (in KOERS) of bij Toerisme Zonnebeke.

Doe mee en win

Is het jullie gelukt om alle foto's in de juiste volgorde te plaatsen en de vragen op te lossen? Probeer dan nog zo nauwkeurig mogelijk het antwoord op de schiftingsvragen te benaderen, en maak kans op een mooie prijs!

De gelukkigen die in de top 10 eindigen, ontvangen een prijs. De prijzenpot is gevuld met een reeks geschenkbonnen. De hoofdprijs is een bon ter waarde van 120 euro.

Foutenlijst

Een wegomlegging, een vraag die plots onoplosbaar is geworden of een verandering in het landschap? Je leest het allemaal hier.

  1. Bij het plaatsen van de foto's in de juiste volgorde hoef je geen rekening te houden met de nummers 19 en 7 die zijn ingevuld.